A- A A+
Arial | PT Sans | Century

Daftar SMS

Jabatan Mufti Negeri Selangor menyediakan perkhidmatan hebahan secara percuma melalui SMS yang akan menghantar hebahan maklumat (broadcast) berkenaan maklumat terkini Jabatan Mufti Negeri Selangor. Pendaftaran adalah percuma dan penerima SMS tidak dikenakan sebarang caj.
Contoh Mesej : RM0.00 FatwaSelangor: Program Bicara Fatwa akan diadakan di Dewan SMK Jalan Tiga pada 7/9/17. Maklumat lanjut layari www.muftiselangor.gov.my.
Sila masukkan nombor sahaja. Contoh: 0121234567
Sila masukkan emel anda untuk tujuan notifikasi penerimaan.
Sila pilih daerah tempat tinggal anda.
Invalid Input
*Nota : Sila isi semua maklumat yang diperlukan. Terima kasih di atas kerjasama anda. *Dasar Privasi : Maklumat yang anda berikan adalah rahsia. Pentadbir laman tidak akan mendedahkan maklumat yang diberikan kerana menjaga privasi anda dan tidak akan menggunakannya untuk promosi yang bukan daripada Jabatan Mufti Negeri Selangor.

Jumlah Pengunjung: 1044520

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

  • Kemaskini Terakhir: 03 Disember 2019.
 qrnew

Penafian : Jabatan Mufti Negeri Selangor tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan informasi yang diperolehi daripada portal ini dan penggunaan Google Translate untuk Bahasa Inggeris dan bahasa asing adalah tidak tepat.

Sesuai dipaparkan menggunakan pelayar Mozilla Firefox versi 24 ke atas dengan resolusi minima 1366x768

Hakcipta Terpelihara © Jabatan Mufti Selangor 2016